Natuurlijke ingrediënten in Prostaformula voor een gezonde prostaat!

Voor het behoud van een gezonde prostaat

Krachtige en natuurlijke ingrediënten

Prostaformula is samengesteld uit een combinatie van de beste krachtige, natuurlijke ingrediënten.

Langdurig een gezonde prostaat

Prostaformula kan zolang gebruikt worden als u wilt dat de werking op uw prostaat aanhoudt.

Verantwoorde en veilige behandeling

Het gebruik van Prostaformula is volledig verantwoord en veilig en geeft geen negatieve bijwerkingen.

Natuurlijke ingrediënten in Prostaformula voor een gezonde prostaat!

Natuurlijke ingrediënten in Prostaformula helpen uw prostaat gezond te houden en prostaatklachten en prostaatproblemen voorkomen. Prostaformula bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten zodat het gebruik van Prostaformula volledig veilig en verantwoord is en geen negatieve bijwerkingen geeft. De natuurlijke ingrediënten in Prostaformula zijn zorgvuldig geselecteerd om hun krachtige eigenschappen en verzorgende werking op de prostaat. U kunt Prostaformula zolang gebruiken als u wilt.

Prostaformula bevat de meest krachtige natuurlijke ingrediënten

Prostaformula bevat de meest krachtige natuurlijke ingrediënten

Pumpkin Seed Oil

Pumpkin Seed Oil is een van de krachtige natuurlijke ingrediënten in Prostaformula met een positieve werking op de prostaat. Pumpkin Seed Oil is van de twee belangrijkste natuurlijke ingrediënten in Prostaformula het natuurlijke ingrediënt met de grootste invloed op de prostaat zelf.

Pumpkin Seed Oil kan de groei van de prostaat reguleren. Een vergrote prostaat ontstaat aan de hand van hormoonveranderingen. Doordat testosteron omgezet wordt in DHT ontstaat een vergrote prostaat. Het natuurlijke ingrediënt Pumpkin Seed Oil remt een verdere vergroting van de prostaat.

Naast het afremmen van prostaat vergroting zorgt Pumpkin Seed Oil ook voor een verbetering van de prostaatfunctie en kan het de druk in de blaas verminderen.

Al deze positieve eigenschappen van dit natuurlijke ingrediënt zorgen ervoor dat prostaatklachten verminderen. Bovendien heeft het Pumpkin Seed Oil een gunstige invloed op het cholesterol en heeft het een werking als anti-oxidant.

Vitamine E

Vitamine E is ook aan Prostaformula toegevoegd als een van de natuurlijke ingrediënten. Het natuurlijke ingrediënt Vitamine E heeft in het lichaam een werking als anti-oxidant. Anti-oxidanten hebben in het lichaam een beschermende werking en bieden onder andere bescherming tegen het ontwikkelen van kanker.

Overige natuurlijke ingrediënten in Prostaformula

De overige ingrediënten in Prostaformula die gebruikt zijn een capsule te vormen met de krachtige natuurlijke ingrediënten zijn ook 100% natuurlijke ingrediënten maar hebben geen specifieke werking op de prostaat.

Natuurlijke ingrediënten in Prostaformula
Natuurlijke ingrediënten Hoeveelheid per capsule
Pumpkin Seed Oil 1500mg
Vitamine E 15mg